internet op een plek waar geen of een beetje internet is

In het dorpje in wijk aan zee in een camping mag je blij zijn dat je internet hebt. Maar snelheid heb je niet en de stabielitijd ook niet .Hier is mijn oplossing ik heb in mijn caravaan een router geplaatst en een ubnt 2hp bullit en kwam er achter dat de Camping max 2,3mb download en up 150kb en de stabielitijd van een golfslagbad.Ik heb wat gelezen er over kwam er achter dat met een mobiele abonnement van een van de 3 grote (kpn vodafoon t mobiel) en mijn keuze was gevallen op kpn omdat ik al een paar abonnementen dus met hussel voordeel krijg je 5 euro korting op je abonnement zo mijn kosten zijn maar 12.50 euro deze sim kaart stopte ik in mijn Teltonika RUT 240 4G LTE M2M Router 150 MBps het is niet de snelste router maar wel stabiel met de kaart er in haal ik 45 mb up en down maar via wifi maar 13mb up en down en als ik via de andere router het aansluit het ik in de caravaan 45mb up en down en er is nog een ander trukje in het apparaat is dat er een loadballanser er in zit dat betekent dat als 1 signaal wegvalt dan neemt de ander het over dus er stabiel en breng ik een caravaan in 2022 leuke uitdaging

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *