TRANSVERTER INTERFACEBOARD

TRANSVERTER INTERFACEBOARD

*

Met deze Transverter Interface & Attenuator-kaart kunt u uw basis HF-radio met de VHF / UHF Transverter verbinden . Dit bord bevat een 30 dB verzwakker met de fijne POT van het uitgangsvermogen en de BYPASS / PTT-relais.

Wanneer de spanningsschakelaar in de UIT- stand staat, bevindt de verzwakkingskaart zich in de HF BYPASS- modus. HF-antenne is verbonden met uw basis-HF-radio via de bypass-relaiscontacten K1 en K3. U kunt werken op HF-banden met een maximaal 100 watt uitgangsvermogen van uw basis HF-radio.

!!!! – VOORDAT U DEZE IN DE BEDIENINGSFUNCTIE VAN DE TRANSVERTER INSCHAKELT OM DE UITGANGSPANNING VAN UW BASIS IN TE STELLEN HF RADIO OVER 5-10 W – !!!!

Om het te laten werken in de VHF TRANSVERTER- modus om + 12 V Stroomschakelaar AAN te schakelen. Nu wordt uw HF-antenne door K2-relaiscontacten van uw HF-radio afgesneden en wordt uw VHF-transverter ingesteld in RX-modus via de K3, K2, K1 relaiscontacten met uw basis-HF-radio. Door de PTT- lijn op de GROUND aan te sluiten, brengt uw VHF-transverter in de TX-modus door de IF-ingang via de ATTENUATOR op de uitgang van uw HF-basisstation aan te sluiten.

Technische specificaties

Verzwakkingsniveau – 30 dB (10 W IN – 0.015 W OUT, bijna tot NUL instelbaar)
RF Input Power – 5 … 10 W (15 W Maximum )
HF bypassvermogen – 100 W
PTT-besturing – Contactsluiting naar de grond
Voedingsspanning – +13,8 VDC (+12 … 14 VDC)
Afmetingen (mm) – 39 x 67

Download daar een kopie van de handleiding

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Font Resize